Mennestraat z/n, Riemst   •   
012 45 70 31
Vandaag zijn we open van 8-12h & 13-18h
 • Bedrijf - Over ons

  Ons bedrijf dankt zijn naam 'Roosen Borgh' aan de plaats  waar het zich bevindt. De meeste mensen van de gemeente Riemst en omstreken noemen deze plaats in de volksmond 'De Roosburg', de plaats waar de mergelgrotten, die gebruikt werden voor de champignonteelt, op 23 december 1958 instortten. Hierbij kwamen 18 mensen om het leven. Een drama voor vele families, een drama dat nu nog altijd jaarlijks herdacht wordt.
  Tot 1998 werd er op het terrein aan de mergelgrotten nog steeds compost gemaakt voor de champignonteelt. Deze activiteit werd echter stopgezet en werd er gezocht naar een nieuwe activiteit.
   
  Roosen Borgh is een familiebedrijf werkzaam in de recyclagesector. Door onze jarenlange ervaring en beheersing van het volledige verwerkingsproces bieden we voor elke klant de juiste oplossing op maat. Kwaliteit en klantentevredenheid staan bij ons op de eerste plaats.
   
  Wat wij nu te bieden hebben, kan je ontdekken op deze website. Hopelijk vind je bij ons waar je naar op zoek bent. Zoniet, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.